Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz
kategóriák
Termékek / BOTOK / Bojlis bot / D.A.M MAD D-FENDER III 3,6M 3,25LBS 3 RÉSZES

D.A.M MAD D-FENDER III 3,6M 3,25LBS 3 RÉSZES

D.A.M MAD D-FENDER III  3,6M 3,25LBS 3 RÉSZES
Cikkszám: D2313804

CSAK RENDELÉSRE 1-3HÉT

Termékgarancia: részletek

Ár: 19 500.- Ft


Termékleírás

A MAD® D-Fender III már a harmadik generációja a méltán híres MAD D-Fender pontyozó sorozatnak. Mi bizonyítja jobban mint ez a bot, hogy D.A.M MAD nem csak a piacon, de a parton is sikeres. D.A.M-nak ismét sikerült javítani a botsorozaton. A botok tömege és akciója, általában ugyanaz, mint korábban. Az anyaguk azonos 24T carbon blank, azonban a bot megjelenését még minimalistábbá tette a DAM, ezzel is követve a mai modern trendet. Ahogy a mondás is tartja, a győztes csapaton soha ne változtass, ezért a legfonosabb elemeken a DAM se változtatott, csak finomított és tökéletesebbé tette a sorozatot. D.A.M csak át dizájnolta a botok külső megjelenését és kibővíette a kinálatot a piac igényeinek megfelelően. All in all a harmadik generációs MAD D-Fender pontyozó bot sorozatról elmondhatjuk, hogy a Legenda folytatódik!
A kibővített D-Fender sorozat új tagjai a D-Fender III Classic 300cm/2részes 3 lb dobósúlyú, mely kifejezetten csónakos horgászatra lett tervezve, és a D-Fender III Classic 360cm/2részes 3,25 lb dobósúlyú.
MAD - D-FENDER III CARP THE LEGEND 3 részes pontyozó bot a MAD sikeres D-FENDER sorozatának tovább fejlesztett tagja. Új ultravékony és könnyű TC24 karbon alapanyagú blank, csúszásmentes Japán alapanyagból készült nyél, Német minőségi SLIM-SIC gyűrűk, amelyek alacsony súrlódási tényezőjűek, így a távdobásokban igazán jó partnerünk, progresszív parabolikával rendelkező blank, ami annyit jelent, hogy minél nagyobb hajlító nyomás alá helyezzük a bottestet annál keményebb lesz, köszönhetően a többrétegű és erős grafitmagos szerkezetnek.

Paraméterek

Hossza 3,6m
Súlya 366gr
Tagok száma  3
Gyűrűk száma 5+1
Dobósúly 3,25 lb
Szállítási hossz 125cm
Mennyiség 1db