Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

A horgászbotok sztárja - a feeder bot

Egyre több a napsütéses nap, ami minden évben a horgászszezon kezdetére figyelmeztet. A horgászok ilyenkor már alig várják, hogy újra vízparton legyenek. Ha ebben az időszakban odafigyelünk felszerelésünk teljességére, az egész idény alatt örülhetünk előrelátásunknak.

A horgászbot természetesen központi része felszerelésünknek. A szezonkezdés akár egy új bot beszerzésének esedékességét is jelölheti. A horgászbotok között pedig jó eséllyel egy feeder bot kerül majd kiválasztásra, hiszen napjainkban ez a legnépszerűbb, a leginkább elterjedt horgászbot.

A feeder bot elterjedése és roppant népszerűsége az eredményességében rejlik, és valóban egy remek eszközről beszélünk.

Új szelek fújnak a feeder bot területén

Mint mindenhol, a feeder bot területén is erőre kapnak bizonyos irányzatok, melyeket egyre több horgász szeretne kipróbálni. Főként szezonkezdéskor merül fel az emberben az ötlet, hogy kipróbáljon valami újat.

A feeder bot kérdésével kapcsolatban egyre jobban elterjedő irányzat az alacsony dobósúly és a hosszú bot ötvözése. Óriási előnye, hogy a szerelék durvítása nélkül is elérhetünk nagyobb távokat. Mivel a feeder bot dobósúlya is igen széles skálát ölel fel, ezért jó eséllyel megtaláljuk a számunkra legkényelmesebb kombinációt.

Feeder bot kiválasztása spicc szerint

Amennyiben új horgászbotot vásárolunk, és így kerül előtérbe a feeder bot kérdése, akkor a rengeteg egyéb tényezőn kívül a spicc is jelentőséggel bír.

Egészen konkrétan olyan feeder bot kerüljön kiválasztásra, melyhez a későbbiek folyamán tudunk pótspiccet vásárolni, hiszen a spicc fogyóeszköz. Kellemetlen lehet, ha ezt a kiegészítőt nem fogjuk tudni pótolni, hiszen a feeder bot lelke a spiccben rejlik.

Folyóvízre is feeder bot?

Természetesen a folyóvízi feeder bot egy külön kategória, de létezik. Folyóvízi horgászáshoz is ez a típusú horgászbot ajánlott.

Előfordul, hogy a szezonkezdés módosítja az érdeklődési körünket. Egy tavon eltöltött idény után folyóvíz mellett akár kezdőnek is érezheti magát a horgász. Ez azonban ne jelentsen akadályt, hiszen egy professzionális horgász webáruházban a feeder bot kérdésében is megfelelő eligazítást kaphatunk.vissza