Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

Elektromos kapásjelző - kényelem vagy szükség?

Az elektromos kapásjelző pontosan az a felszerelés, mely igencsak megosztja a horgászokat. Egyesek szerint túlzott kényelmet biztosít, mások szerint szükséges. Mi az igazság?

A kérdés nem dönthető el egy egyszerű igennel vagy nemmel, hiszen mint oly sok más felszerelés esetén, az elektromos kapásjelző esetén is közrejátszik, hogy pontosan mihez akarjuk használni. Néhány órán át tartó horgászáshoz nem biztos, hogy szükség van erre az eszközre, de hosszabb lélegzetű vízparti tartózkodásnál már fájdalmas a hiánya.

Amennyiben egy teljes hétvégét szeretnénk horgászással tölteni, az nyilvánvalóan igényel tőlünk néhány óra alvást, mely közben értékes kapásokat szalaszthatunk el. Az elektromos kapásjelző azonban kiküszöböli ezt a mulasztást. Tehát bátran kijelenthetjük, hogy hosszabb lélegzetű horgásztúra esetén az elektromos kapásjelző szükséges eszköze a horgásznak.

Szezonkezdés előtt ne felejtsük el átnézni a felszerelésünket, az elektromos kapásjelzőt is beleértve. Ha szükséges, jó előre szerezzünk be újat.

Az elektromos kapásjelző technikai fejlődése

Az elektromos kapásjelző technikai fejlődését érdemes nyomon követni, hiszen évről évre változik, mely olykor a horgászélmény meghatározója lehet.

Néhány évvel ezelőtt az elektromos kapásjelző nagyon egyszerű eszköz volt, mindössze a hangerőt és a hangszínt lehetett rajta állítani. Ma már az érzékenységet is finomhangolhatjuk, hiszen senki nem szereti, ha minden egyes széllökésnél felébreszti éjjel a szerkezet. A vaklármába könnyen belefárad az ember, és ezzel együtt az élmény is odavész.

Ez egy nagy előrelépés volt az elektromos kapásjelző területén, mint ahogy a szettek és a vezeték nélküli eszközök is, továbbá azoknak hatósugara.

Nem véletlen, hogy ilyen óriási kínálat mutatkozik az elektromos kapásjelzők területén, hiszen mindenki a saját igénye, illetve lehetőségei szerint választhat.

A szezonkezdés minden évben egy új korszak nyitányát jelöli, ami többek között arra is lehetőséget ad, hogy megújítsuk felszerelésünket. Minden esetben vizsgáljuk felül azt az előző szezon élményei, és az eszközök kihasználtsága alapján, valamint gondoljuk át idei terveinket, és ezek szerint válogassunk egy professzionális horgász webáruház kínálatából.vissza