Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

Hírek a horgász webáruház platformján

Az alábbiakban néhány hírt és érdekességet teszünk közzé a horgász webáruház oldalán, valamint újabb érveket sorolunk fel amellett, hogy miért érdemes a felszerelést horgász webáruház révén megrendelni.

Májusban már a legtöbb horgász vízparton van, hiszen ennél kellemesebb időtöltés nincs is. A szerencse is mellénk szegődött a májusi kellemes időjárás jóvoltából. Az alábbiakban közzé teszünk egy fontos hírt, mely elsősorban a balatoni horgászokat érinti.

Balatoni horgászok figyelmébe ajánljuk

A balatoni horgászjegy árak már hetedik éve nem emelkedtek, így idén sem, ami jó hír azok számára, akik a „magyar tengert” részesítik előnyben.

Bár a horgászjegy árak idén sem drágulnak a Balatonnál, néhány alapszabály azonban változik, melyre érdemes odafigyelnünk. A Balatoni Horgászrend több pontban is változott, ezek közül kettő érdemes arra, hogy kiemeljük itt a horgász webáruház platformján, mivel ez sokakat érint.

Korábban az éves kifogható kvóta elérése után az ember válthatott egy éves területi jegyet, mely révén folytathatta a horgászást. Ez a lehetőség megszűnt. Ezért nagyon érdemes erre odafigyelni.

A másik változás valójában egy szigorítás, mely a felügyelet nélkül hagyott kifogott halakra vonatkozik. Ezeket mostantól a halőrök elkobozhatják vagy visszaengedhetik a vízbe. Ne hagyjuk őrizetlenül a kifogott halakat.

Milyen garanciákat nyújt egy horgász webáruház?

A horgász webáruház előnyeihez tartoznak a különböző garanciák, melyekről alább részletesen írunk.

Olykor előfordul, hogy a futárral kiszállíttatott termék vagy a csomagolás megsérül. Ebben az esetben semmi gond nincs, a meghibásodott árut természetesen kicseréljük. Célunk, hogy mindenki kedvére hódolhasson horgászszenvedélyének, az általa elképzelt körülmények között, a megfelelő eszközökkel. Éppen ezért a horgász webáruház csapata azon dolgozik, hogy mindenki pontosan azt kapja meg, amire szüksége van, mindezt tökéletes állapotban.

Néha az is előfordul, hogy a horgász webáruház munkatársai hibáznak és nem a megrendelt termék kerül a csomagba. Természetesen ezeket is díjmentesen kicseréljük.

A horgász webáruház felületén történő rendelés kényelmes, biztonságos. Bátran ajánljuk bárkinek.vissza