Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

OREEL GUMIS MERÍTŐFEJEK - MERÍTŐHÁLÓK

Az OREEL merítőhálók először 2015-ben jelentek meg az EUROSTAR kínálatában. A merítők, merítőhálók folyamatosan bővülő választékban  megvásárolhatóak a horgászboltokban.

O'REEl GUMIS MERÍTŐFEJEK - MERÍTŐHÁLÓK

Az Új O’REEL gumírozott merítő fejek, többféle méretben és kialakítással érhetőek el, így könnyítve meg, hogy a horgász a megfelelő horgászati módszerhez válasszon merítő fejet. Ami közös bennük a jó minőség, precíz kialakítás és tökéletes bevonatozás. A háló gumírozott bevonata garantálja a könnyű tisztán tarthatóságot és ami még lényeges, hogy a horog és a hal bognártüskéje nehezen akad bele. A fej bármilyen szabvány merítő nyélhez csatlakoztatható. A kínálatunkban is elérhetőek a fejekhez csatlakoztatható nyéltagok 2m-től 4m-ig kompozit, grafit és alumínium alapanyagból.

Mint a fenti címből is látszik komplett merítő is került a kínálatba, két hosszúságban(2m-2,4m), 60cm*60cm fejmérettel. A merítő kisméretűre összecsukható, ami a könnyebb szállítását segíti elő. A háló paraméterei megegyeznek a merítő fejekre szereltekével. A nyéltag teleszkópos, két részes könnyű, erős, merev, alumínium alapanyagból készült.vissza