Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

Elektromos kapásjelző előnyei

Sokakban felmerül a kérdés, hogy az elektromos kapásjelző használata mennyire sportszerű. Néhányan úgy gondolják, hogy mellőzni kellene, sokan viszont el sem tudják képzelni másként a horgászatot.

http://www.eurostar.hu/kapasjelzok/elektromos-kapasjelzo

Természetesen az elektromos kapásjelző használata belefér a sportszerűség kereteibe. Nem azért lett kifejlesztve, hogy „ajándékba kapjuk” a halat, sokkal inkább azért, hogy elkerüljük a kapás elmulasztását.

Az elektromos kapásjelző előnyei

A technológia fejlődésének köszönhetően az elektromos kapásjelző típusok is egyre jobbak, kényelmesebbek, egyre több dolog állítható be rajtuk.

Ha Ön is szeretne időben értesülni a kapásról, szeretné biztonságban érezni magát, anélkül, hogy folyamatosan kelljen figyelni a felszerelést, akkor az elektromos kapásjelző használata elkerülhetetlen.

Napjainkban az elektromos kapásjelző típusok jó minőségű anyagokból, magas gyártási színvonalon készülnek. Ennek ellenére az árak mérsékeltek, bárki számára elérhetők.

Egy jó minőségű elektromos kapásjelző áramfelvétele meglehetősen alacsony, ami fontos, amikor több napot töltünk a vízparton. Működésük megbízható, kialakításuk révén tartósak.

Szinte minden elektromos kapásjelző típuson külön állítható a hangerő, a hangszín és az érzékenység. Arra azonban érdemes ügyelni, hogy ne állítsuk túl hangosra, ne zavarjuk horgásztársainkat.

Az elektromos kapásjelző típusok szinte mindegyike víz- és ütésálló, ami feltétlenül szükséges horgászás közben.

A modern elektromos kapásjelző típusok óriási előnye, hogy beépített swinger csatlakozóval vannak ellátva, így a világító swingerek áramellátása az elektromos kapásjelző révén biztosított.

Az sem utolsó szempont, hogy a modern elektromos kapásjelző szettek nagyméretű ledekkel vannak ellátva, így messziről is jól láthatók a fényjelzések. Ebből adódóan a hangjelzés minimálisra állítható.

Némelyik elektromos kapásjelző szett beépített magasító szárral rendelkezik, ami további biztonságot nyújt a felszerelésünk számára.

Ezek alapján láthatjuk, hogy az utóbbi években kifejlesztett, illetve továbbfejlesztett elektromos kapásjelző típusok minden tekintetben igazodnak a horgászok igényeihez. A gyakorlatban nagyon jól használhatók ezek az eszközök. Aki egyszer kipróbálta, a későbbiek során biztosan nem akar majd elektromos kapásjelző nélkül vízpartra menni.

Amennyiben elektromos kapásjelző kiválasztása során segítségre van szüksége, munkatársaink szívesen segítenek.


Elektromos kapásjelző előnyei - eurostar.hu
Elektromos kapásjelző előnyei - eurostar.hu
Elektromos kapásjelző előnyei - eurostar.hu

vissza