Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

Horgász webáruház - dunai horgászhírek

A horgász webáruház hírei közül ezúttal két érdekességet emelünk ki, melyek egyike elsősorban a dunai horgászokat érinti.

A horgász webáruház hírei közül ezúttal két érdekességet emelünk ki, melyek egyike elsősorban a dunai horgászokat érinti.

Tombol a nyár, ami jó hír a horgászok számára, hiszen éppen olyan időszakot élünk, amikor éjjel-nappal kint lehetünk a vízparton. Az alábbiakban, a horgász webáruház híreinek keretei között írunk arról, hogy miért érdemes ismét a Dunánál horgászni, valamint a 2019-es év hala lesz a téma.

Horgász webáruház hírek – Megújult a Duna élővilága

A Duna vize egyre tisztább, ami jó hír a horgászoknak, jó hír mindenkinek.

Ám nem ez az egyetlen információ, amit a dunai horgászoknak kedvez, és amit itt most közzé teszünk a horgász webáruház hírei között.

Márciusban haltelepítési akció folyt a Dunán, mely által 500 kilogramm kecsege került a folyóba. A haltelepítés a Magyar Halak Napja és a Víz Világnapja dátumára lett időzítve, mely nemcsak a horgászok számára, de a környezetvédelem szempontjából is fontos esemény volt.

Azonban nem ez volt az egyetlen haltelepítési akció a 2019-es évben, hiszen további, közel 2000 kecsege talál majd otthonra a Dunában. Fajmegőrzés szempontjából ez roppant fontos, hiszen a folyószabályozások révén a kecsege szinte teljesen eltűnt a Dunából. Az eredeti állapot visszaállítása azonban egy olyan cél, melyet a haltelepítések révén el lehet érni.

A dunai horgászás ismét kellemes és eredményes időtöltést jelenthet. Amennyiben a horgászfelszerelés felújításra vagy kiegészítésre szorul, a horgász webáruház kínálatában nálunk minden megtalálható.

Horgász webáruház hírek – Az év hala 2019-ben

Az idei szavazás eredményeképpen az év hala a vörösszárnyú keszeg lett.

A vörösszárnyú keszeg az egyik legszebb hazai halunk, így nem meglepő, hogy ez a faj kapta a legtöbb szavazatot idén. Természetesen a második helyen végzett szivárványos ökle és a harmadik helyezett sebes pisztráng is méltán végzett az élvonalban.

Ön is kedvet kapott a horgászathoz, de felszerelése felújításra szorul? A horgász webáruház kínálata mindenki számára elérhető.

A horgász webáruház felületén biztonságos vásárlást kínálunk valamennyi érdeklődő számára.


Horgász webáruház - dunai horgászhírek - eurostar.hu
Horgász webáruház - dunai horgászhírek - eurostar.hu

vissza