Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

Horgászbot és kapásjelző egyben: ez a feeder bot

A feeder bot gyakorlatilag kiváltja a kapásjelző használatát, hiszen minden történés jól látható.

http://www.eurostar.hu/botok/feeder-bot

A feeder bot gyakorlatilag kiváltja a kapásjelző használatát, hiszen minden történés jól látható.

Egy elektromos kapásjelző sosem árt, főként akkor, ha éjszakai horgászatra indulunk, amikor gyengén látható a feeder bot vége.

Nappali horgászatnál más a helyzet, hiszen a feeder bot végén lévő érzékeny színezett spicc jelez számunkra. Egész napon át tartó horgászatnál már meggondolandó az elektromos kapásjelző használata, hiszen senki nem képes egész álló nap a spiccet nézni. Tehát a címben lévő állítás igaz ugyan, ám bizonyos helyzetekben jó, ha van az embernél elektromos kapásjelző.

Feeder bot típusok és azok tulajdonságai

A feeder bot típusok között óriási választékot találunk a horgász webáruházban, ezért érdemes vásárlás előtt informálódni.

Két típus különböztethető meg ebben a kategóriában. Az egyik a picker bot, ami 2,4-3,3 méter hosszúság közötti, valamint a feeder bot, mely 3,3-4,5 méter közötti. Ez utóbbi természetesen rezgőspicces.

A hosszúságon kívül a rugalmasság még erősen meghatározó, ezek light, medium, heavy és extraheavy jelzéssel vannak ellátva.

A feeder bot legfőbb tulajdonsága, hogy rugalmas, valamint teherbíró. A feeder bot végén található rezgőspiccek is különböző keménységűek.

Mint látható, a feeder bot típusai óriási skálát ölelnek fel. Ezért minden horgász talál a saját céljaihoz leginkább megfelelő modellt.

A feeder bot színezett spicce

Mint azt tudjuk, a feeder bot rendkívül érzékeny színezett spiccel rendelkezik, ám ez okoz olykor némi problémát.

Sokak számára nem megfelelő, hogy a spicc sárga vagy zöld színű, mert megnehezíti a kapás figyelését, ugyanis beleolvad a környezetbe.

Pontosan ezért egyre szélesebb körben elterjedt már a feeder bot spiccének átfestése. Ezt azonban nem tehetjük meg akárhogy, mivel különleges felülettel rendelkezik, ráadásul rugalmas bevonatot kell képeznünk rajta, hogy ne repedezzen fel a festés. Akit irritál a spicc gyári színe, érdemes megpróbálkozni az átfestéssel.

A hiányzó feeder bot típust nálunk bárki megtalálja. Mindenkinek kellemes és eredményes horgászszezont kívánunk!


Horgászbot és kapásjelző egyben: ez a feeder bot - eurostar.hu
Horgászbot és kapásjelző egyben: ez a feeder bot - eurostar.hu

vissza