Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:




Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

Horgászszék típusai

Avagy mely horgászszék lesz a megfelelő? Hogyan válasszuk ki azt a modellt, ami a legkényelmesebb, a legmegfelelőbb lesz számunkra?

http://www.eurostar.hu/egyeb/horgasz-szek

Egy átlagos szék kényelme nem egyezik meg egy horgászszék kényelmével, hiszen ebben az esetben a kényelmi funkciók egész mást jelentenek. Egy horgász számára az jelenti a kényelmet, ami a legmegfelelőbb módon hozzásegíti őt a sikeres horgászathoz. Nyilvánvalóan, ha billeg a szék, esetleg nem elegendő a hát kitámasztása, az nemcsak kényelmetlen, de rontja a horgászat eredményességét.

Mire ügyeljünk a horgászszék kiválasztása során?

Bármilyen hihetetlen, mégis elsősorban azt kell figyelembe venni horgászszék kiválasztása során, hogy milyen halat szeretnénk fogni.

Ahány hal, annyi horgászszék. Ez persze nem teljesen igaz, ám mégis léteznek különböző halfajok horgászásához kifejlesztett székek. Nemcsak székek, hanem horgászfotelek, horgászágyak, valamint ágyra szerelhető székek is.

A halfaj ugyan valamelyest leszűkíti a kört, de még ezután is olyan óriási választék áll rendelkezésünkre, hogy nem túl könnyű a döntés.

A horgászszék mérete és súlya nem a horgászat, sokkal inkább a szállítás szempontjából lényeges. Ha korlátozott a lehetőségünk a szállítás során, akkor nyilvánvalóan a legkisebb, illetve a legkönnyebb horgászszék az, amire szükségünk van. Autó hiányában a hátizsákos horgászszék a legjobb megoldás.

Amennyiben nem a szállítás során, hanem éppen horgászat közben, illetve a sátorban nem áll rendelkezésünkre megfelelő hely, akkor elsősorban a méreten kell spórolnunk, illetve a kombinációs lehetőségeket kell figyelembe vennünk. Éppen az ilyen körülményekre lett kifejlesztve az ágyra szerelhető horgászszék.

Ha szállítási és tárolási lehetőségünk engedi, akkor a horgászfotel kerüljön kiválasztásra, hiszen egy több napos horgászat során fontos a kényelem. Ha a horgászfotelt túlzásnak érezzük, akkor még mindig ott vannak az ergonomikus, karfás horgászszék típusok, melyek szintén meglehetősen kényelmesek.

Ha horgászszék kiválasztása során problémába ütközik, illetve a fent leírtak után sem tud választani, forduljon hozzánk kérdéseivel, és mi segítünk. A horgász webáruház munkatársai megfelelően felkészültek, tapasztaltak, közösen ki tudjuk választani az Ön számára legmegfelelőbb horgászszék típust.


Horgászszék típusai - eurostar.hu
Horgászszék típusai - eurostar.hu
Horgászszék típusai - eurostar.hu
Horgászszék típusai - eurostar.hu
Horgászszék típusai - eurostar.hu

vissza