Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

Legnépszerűbb horgászbot típusok

A horgászbot típusok között nem könnyű napjainkban eligazodni, főleg, ha valaki még kezdő. A választék annyira széles, hogy mindenképpen szakértő segítségére van szükség.

http://www.eurostar.hu/botok

A horgászbot típusok teljes bemutatása szinte lehetetlen, ezért nem is próbálkozunk vele. Sokkal fontosabb, hogy melyek a legismertebb fajták. Kezdő horgászoknak azonban mindenképpen ajánlott horgász webáruházunk szakértőitől tanácsot kérni.

Alább néhány szóban leírjuk azokat a horgászbot típusokat, melyek napjainkban a legnépszerűbbek.

Spiccbot

Gyűrű nélküli horgászbot. Kezdők számára ez a horgászbot ideális választás, mivel az ára meglehetősen visszafogott és könnyen használható. Ezért sajnos be kell áldoznunk a nagy távolságokat és a nagytestű halakat, ám egy kezdő számára úgysem ez az első lépés.

Rakós bot

Több részből összerakható horgászbot, mely főként versenyhorgászok számára ajánlott. Gyorsan sok halat lehet vele fogni, ha megfelelő gyakorlattal rendelkezik az ember. Az ára azonban nem túl alacsony. Ez a tapasztalt horgászok eszköze.

Általános horgászbot fenekezésre

Ez a horgászbot szintén a kezdők kedvence lehet fenekező horgászathoz. Különféle erősségben gyártják ezeket a horgászbot típusokat. Mindenképpen érdemes tanácsot kérni vásárlás előtt.

Bojlis horgászbot

Ez a horgászbot, mint a neve is mutatja, kifejezetten bojlizáshoz lett kifejlesztve. Rengeteg típusa létezik.

Feeder és picker horgászbot

Különlegessége az érzékeny spicc, mely jelzi a kapást. A feeder bot jelenleg a legnépszerűbb horgászbot, mivel ezzel egyszerű és eredményes lehet a horgászat kezdőként is. A két horgászbot között az elérhető távolság a különbség.

Pergető horgászbot

Ez a horgászbot a műcsalis horgászok számára készült pergetéshez. Ez a horgászbot úgy lett kifejlesztve, hogy könnyen mozgatható legyen az aktív pergetéshez. A típus kiválasztásakor a horgászandó halfaj az elsődleges mérvadó tényező.

Match bot

Használatához gyakorlat szükséges, ráadásul nagytestű halak horgászására nem igazán alkalmas. A pontos etetési lehetőségből adódóan igen sikeres vele a horgászat, ezért rendkívül népszerű horgászbot.

A felsoroltakon kívül léteznek még a bolognai botok, a harcsázó és márnázó horgászbot típusok, a surf botok, és még egy sor speciális horgászbot.

Annak érdekében, hogy a horgászat kezdőként is sikeres legyen, érdemes szakértő segítséget igénybe venni a kiválasztáshoz. Munkatársaink szívesen állnak a rendelkezésedre!


Legnépszerűbb horgászbot típusok - eurostar.hu
Legnépszerűbb horgászbot típusok - eurostar.hu
Legnépszerűbb horgászbot típusok - eurostar.hu
Legnépszerűbb horgászbot típusok - eurostar.hu
Legnépszerűbb horgászbot típusok - eurostar.hu

vissza