Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

A népszerű feeder bot

Napjainkban a feeder bot a legnépszerűbb horgászbot, melyet az eredményessége tett indokolttá.

http://www.eurostar.hu/kereses/feeder

Akár kezdő horgászok is használhatják, de gyakorlott horgászok is megtalálják azt a feeder bot típust, ami nekik a leginkább megfelelő.

Muszáj azonban felhívni a figyelmet arra, hogy a feeder bot is rengeteg típussal rendelkezik, ezért kezdő horgászoknak erősen ajánlott szakértő segítségét kérni a választáshoz.

A feeder bot népszerűsége

Miért ennyire népszerű a feeder bot? Fentebb már szóltunk az eredményességéről, ami nyilvánvalóan nagyon fontos egy horgászbot esetében.

A gyorsan bomló etetőanyagok és a sok dobás nyilvánvalóan eredményre vezet, és ezt a feeder bot lehetővé teszi. Az érzékeny végszerelék és az érzékeny spicc a másik oka, amiért viszonylag könnyű a horgászat ezzel a horgászbottal.

Kezdő horgászoknak mindig szükségük van az azonnali sikerélményre. Ez a feeder bot használatával könnyen elérhető. Mindenképpen olyan feeder bot kerüljön kiválasztásra kezdőként, melynek mérete univerzálisan használható, tehát 360 cm-es hossz. Nem véletlen, hogy ez a méret a legelterjedtebb. Egy távdobásra gyártott mérettel akár kudarcok sorozatát élhetjük meg, azt pedig senki sem szeretné.

A feeder bot lelke a spicc

Miért is gondoljuk úgy, hogy a feeder bot lelke a spicc? A válasz roppant egyszerű.

A spicc jelzi a kapást, éppen ezért nincs szükség feeder bot használata mellett elektromos kapásjelzőre. Figyeljünk a spicc színezésére, mert az jelzi az erősségét. Ezzel kapcsolatban is forduljunk szakértőhöz segítségért, ha nem vagyunk biztosak abban, hogy melyik spicc lesz számunkra a leginkább megfelelő.

A feeder elhelyezése

A feeder bot azért is ennyire népszerű, mert a megszokott elhelyezési módszerünkön nem szükséges változtatni, ha nem akarunk.

Sok horgász esetében a feeder bot a vízparttal párhuzamosan kerül elhelyezésre. Vannak akik a 45 fokot részesítik előnyben, és ugyan kevesebben vannak, de mégis előfordul, hogy hagyományos módon helyezik el a horgászbotot. A hagyományos elhelyezési módszernél ügyeljünk a dobásra, mivel azt nem tehetjük hagyományos módon, tehát magunk elé, különben a spicc nem fogja jelezni a kapást.

A leírtak alapján látható, hogy a feeder bot népszerűsége a használatának a szabadságában rejlik. Feeder bot használatával biztos a siker!


A népszerű feeder bot - eurostar.hu
A népszerű feeder bot - eurostar.hu

vissza