Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

SZÁLLÍTÁS


Átvételi lehetőségek:
1. Személyes átvétel
2. Házhozszállítás futárszolgálattal

A vásárolt termékek kiszállítását a MPL, GLS, EXPRESS ONE futárszolgálat végzi. A csomagokat igény szerint házhoz vagy munkahelyre is kiszállítjuk. A speciális igényeket kérjük a rendelés során jelezze munkatársaink felé!
1. Személyes átvétel:
Személyes átvételre is van lehetőség telephelyünkön, nyitvatartási időben. Hétfőn: 7.00-15.00-ig, Kedd-Csütörtök: 7.00-14.00-ig, Pénteken: 7.00-13.00
Címünk: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. Eurostar Kft., PP Center udvara.
Személyes átvételkor készpénzes fizetésre, vagy előre utalásra van lehetőség, köszönjük megértésüket. Ha az előre utalást választja mint fizetési módot, azt megrendeléskor a a kosár menüpontba való belépéskor a "Megjegyzés:" rovatban kérheti (lsd. piros nyíllal jelölt rész) :

Kiskereskedelmi vásárlóinknak(azaz magánszemélyeknek), telephelyünkön csak az előre megrendelt és visszaigazolt termékek átvételére van lehetősége.
Kérjük, hogy személyes átvételt a kosár lezárása előtt az alábbi menüben válassza ki:
Kérem válassza ki a szállítás/átvétel módját az alábbi jelölő kiválasztásával(lsd. piros nyilakkal jelölt rész)

Amennyiben a személyes átvételt választja, értesítést küldünk Önnek a megadott e-mail címre, hogy mely időponttól veheti át megrendelését.

2. Szállítás:

A vásárolt termékek kiszállítását a MPL, GLS, EXPRESS ONE futárszolgálat végzi. A csomagokat igény szerint házhoz vagy munkahelyre is kiszállítjuk. Amennyiben kifejezetten az MPL futárral kéri a csomag kiszállítását, a rendelés során jelezze az alábbi módon!(lsd. piros nyílakkal jelölt rész!) Szállítási költségeket lsd. lejebb! 

Szállítási határidő:
Maximum 5 munkanap, de a csomagok döntő többsége 1-2 munkanapon belül célba ér.
Ha ez nem lehetséges (időközben elfogyott a termék), telefonon vagy e-mail-ban értesítjük Önt.
A kiszállítási költség a megrendelőt terheli, csomagolási díjat nem számolunk fel.
A megrendelt termékek összértékét a szállításiköltséggel a termék(ek) átvételekor a szállítónak kell kifizetni, eltérő fizetési módra csak egyéni megállapodás (szerződés) esetén van lehetőség.
Ha a szállító, a csomag kiszállításakor nem talál a megadott címen senkit, még egy alkalommal megkísérli a kiszállítást. Kivétel! Az MPL futárszolgálat sok esetben 1 alkalommal szállítja ki, ha a szállítás sikertelen a megrendelőnek kell a csomago(ka)t átvenni a kijelölt postán.
Az át nem vett árut, visszaszállítja a feladónak (webáruház üzemeltetője).
Az át nem vett és visszaszállított csomagokat, nincs módunkban ismételten feladni. Megértésüket köszönjük.
Szállítási költségek Kiskereskedelmi Vásárlóink részére:
A csomagok minimális kézbesítési díja Kiskereskedelmi vásárlók esetén bruttó 1905 Ft/csomag GLS és Express One futárszolgálat esetén és 3500 Ft/csomag MPL futárszolgálat esetén. Amennyiben rendelése átlépi a 20.000 Ft értékhatárt, szállítási költségét átvállaljuk.
Az MPL futár szolgálat igénybevételekor nem lehetséges az ingyenes szállítás.
Kivétel:
FONTOS!!! Túlméretes termékek, azaz azon termékek, melyek szállítási hossza meghaladja a 190cm-t. (Ezt minden olyan termék adatlapján feltüntetjük mely túlméretes kategóriába tartozik.) Ezen termékek szállítása minden esetben bruttó 2286 Ft felárat tartalmaz, vásárlási értéktől függetlenül. Ha több ilyen terméket vásárol, igyekszünk azokat 1db kartonban elhelyezni, így csökkentve a túlméretes termékek szállítási költségét. 
A webáruházban megadott szállítási költség: 
1./ A TÚLMÉRETES TERMÉKEK esetében csak a termékek darabszáma által generált és tájékoztató jelleggel megadott, legmagasabb lehetséges szállítási költség.
2./ A NEM túlméretes, azaz normál csomagok esetén a generált szállítási költség ajánlat, megközelíti a valós értéket.
A fentiekben leírt szállítási költség felárak bevezetését a FUTÁR cégek új szállítmányozási és automatizált szállítási rendszere tette szükségessé, mely szerint a 190cm-t meghaladó csomagok esetében a FUTÁR felárat számolnak fel a normál szállítási díjon felül.
Amennyiben a szállítási költségekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, a megadott elérhetőségeken bármikor szívesen megválaszoljuk.
Szállítási költségek Nagykereskedelmi Vásárlóink részére:
A csomagok minimális kézbesítési díja Nagykereskedelmi vásárlók esetén 1300 Ft+ÁFA, GLS és Express One futárszolgálat esetén és 3500 Ft/csomag MPL futárszolgálat esetén.
Amennyiben rendelése a raktáron lévő termékekből átlépi a nettó 50.000 Ft értékhatárt, szállítási költségét továbbra is átvállaljuk. Az MPL futár szolgálat igénybevételekor nem lehetséges az ingyenes szállítás.
 
Az utánvét költsége minden esetben kiszámlázásra kerül az alábbiak alapján:
 
   1.000 Ft - 10.000 Ft    – 350 Ft+áfa
 10.000 Ft - 20.000 Ft    – 400 Ft+áfa
 20.000 Ft - 50.000 Ft    – 450 Ft+áfa
 50.000 Ft - 100.000 Ft  – 600 Ft+áfa
100.000 Ft -150.000 Ft  – 990 Ft+áfa
150.000 Ft -                    – 1%