Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

Elektromos kapásjelző a sikeres horgászatért

Az elektromos kapásjelző napjainkban már hozzátartozik a horgászfelszereléshez. Sok esetben ezen áll vagy bukik a sikeres horgászélmény.

http://www.eurostar.hu/kapasjelzok/elektromos-kapasjelzo

Bár az elektromos kapásjelző kissé megosztja a horgásztársadalmat, ám egyre kevesebben vannak, akik ellenzik a használatát. Sok esetben az első használat után ébred rá az ember, hogy milyen nélkülözhetetlen eszközről van szó.

Miért szükséges az elektromos kapásjelző?

A válasz roppant egyszerű. Senki nem szeretné elszalasztani a kapást. Ebben óriási segítséget nyújt az elektromos kapásjelző.

Azok számára, akik több napos horgásztúrára indulnak, elengedhetetlenül fontos, hogy az elektromos kapásjelző a felszerelés részét képezze. Aludni mindenkinek kell. Ám mi történik akkor, ha alvás közben elszalasztunk egy kapást? Elektromos kapásjelző használatával ez nem fordulhat elő, ugyanis a hang- és a fényjelzés minden esetben figyelmeztet bennünket az eseményre.

Pontosan ezért sokan úgy vélekednek, hogy a modern horgászat ma már elképzelhetetlen elektromos kapásjelző nélkül.

Természetesen mindenkinek saját igényére van bízva, hogy milyen eszközökkel szerelkezik fel a horgászat előtt, ám ha valódi kikapcsolódásra vágysz, ami még ráadásul sikeres is, akkor mindenképpen javasolt az elektromos kapásjelző használata.

Modern elektromos kapásjelző

Az elektromos kapásjelző egy olyan eszköz, mely már hosszú évek óta szolgálja a horgászokat. Évről évre egyre kifinomultabb a technológia, ezért érdemes alább néhány sorban megemlítenünk az elektromos kapásjelző fejlődését.

Az első és legfontosabb, amit érdemes megemlíteni a modern elektromos kapásjelző típusokkal kapcsolatban, hogy roppant módon ellenállnak az időjárási viszontagságoknak. Nyugodtan használhatjuk tűző napsütésben, de dermesztő hidegben is. Az elektromos kapásjelző hatékonysága nem romlik a szélsőséges időjárás hatására.

Nagyon fontos tudni, hogy a modern elektromos kapásjelzők már nagyon alacsony energiaigényűek, ami könnyebbséget jelent, ha történetesen hosszabb horgásztúrára indulunk.

Az sem utolsó szempont, hogy a hangjelzés nagyon finoman állítható, így tökéletes jelzést kaphatunk a saját igényeinknek megfelelően.

Ezenkívül még rengeteg előnyt biztosít számunkra az elektromos kapásjelző technikai fejlődése, ám érdemes inkább kipróbálni, hiszen a saját tapasztalatnál nincs meggyőzőbb érv.

Amennyiben az elektromos kapásjelző kiválasztása során segítségre van szüksége, forduljon szakértő munkatársainkhoz!


Elektromos kapásjelző a sikeres horgászatért - eurostar.hu
Elektromos kapásjelző a sikeres horgászatért - eurostar.hu
Elektromos kapásjelző a sikeres horgászatért - eurostar.hu
Elektromos kapásjelző a sikeres horgászatért - eurostar.hu
Elektromos kapásjelző a sikeres horgászatért - eurostar.hu

vissza