Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

Elektromos kapásjelző horgászoknak

Az elektromos kapásjelző hasznossága ma már nem vitás, hiszen nélküle egy hosszabb horgásztúra szinte elképzelhetetlen. Mit is jelent az elektromos kapásjelző használata a horgász számára?

http://www.eurostar.hu/kapasjelzok/elektromos-kapasjelzo

Az elektromos kapásjelző hasznossága ma már nem vitás, hiszen nélküle egy hosszabb horgásztúra szinte elképzelhetetlen. Mit is jelent az elektromos kapásjelző használata a horgász számára?

Már egy egész napos horgásztúra esetén is meggondolandó, hogy az embernél legyen elektromos kapásjelző, hiszen ki képes arra, hogy 8-10 órán keresztül feszült figyelemmel nézze a vizet, illetve a hagyományos kapásjelzőjét? Egy 24 órás vagy egy több napos horgászat esetén viszont elkerülhetetlen az elektromos kapásjelző használata, hiszen aludni mindenkinek kell.

Az elektromos kapásjelző hangjelzései

Manapság az elektromos kapásjelzők nagyon sokféle hangot, valamint fényjelzést képesek kibocsátani, melyet akár mi is beállíthatunk saját magunknak.

Éppen ezért legyünk különös tekintettel arra, hogy ha túl hangos az elektromos kapásjelző, azt valószínűleg nemcsak mi fogjuk hallani, hanem esetleg horgásztársaink is. Azzal is érdemes tisztában lenni, hogy a víz roppant mértékben felerősíti az apró zajokat is, ezért ezt is vegyük figyelembe, amikor az elektromos kapásjelző hangerejét beállítjuk.

Arról nem is beszélve, hogy olykor elegendő egy icipici hangjelzés, hiszen a világító ledek mindenképpen figyelmeztetnek minket a kapásra.

Az elektromos kapásjelző, mint „informátor”

Valóban, az elektromos kapásjelző a mi informátorunk, mely tájékoztat arról, hogy mi történik a szerelékünkkel a vízben.

Tökéletes kényelmet biztosít, ám ami ennél is fontosabb, hogy nem mulasztunk el semmit, miközben néhány percre behunyjuk a szemünket. Elektromos kapásjelző nélkül erre nem lenne lehetőségünk.

A technikai fejlődésnek köszönhetően a mai elektromos kapásjelzők már igen széles körűen programozhatók, így a különböző helyzetekhez különböző jelzéseket tudunk beállítani. Ez egy óriási segítség a horgász számára.

Elektromos kapásjelző kiválasztása során érdemes a népszerű modelleket előnyben részesíteni, hiszen ezek megbízhatók, bármilyen környezetben működőképesek. Ha tűz a nap vagy úgy esik az eső, mintha dézsából öntenék, az elektromos kapásjelző működőképes kell, hogy legyen, hiszen ez az eszköz a mi legfőbb informátorunk.

Amennyiben elektromos kapásjelző kiválasztása során akadályba ütközne vagy segítségre van szüksége, munkatársaink a rendelkezésére állnak.


Elektromos kapásjelző horgászoknak - eurostar.hu

vissza