Belépés

Belépés


e-mail cím:

jelszó:
Regisztráció


Elfelejtett jelszó
Kosár
0 termék, 0.- Ft
Összesen (nettó): 0.- Ft

Kosárhoz

A termék sikeresen bekerült a kosárba!

tovább vásárolok Kosárhoz

Elektromos kapásjelző típusok

Az elektromos kapásjelző erősen megosztja a horgásztársadalmat. Sokan úgy vélik, hogy szükséges eszköz, mások úgy tartják, hogy csupán a kényelmet növeli.

A vita természetesen eldönthetetlen, hiszen minden attól függ, hogy kinek mi az igénye, valamint attól, hogy mit tart fontosnak.

Egy dolog azonban biztos. Aki egész napokat és éjszakákat tölt a vízparton, az kapásokat szalaszthat el elektromos kapásjelző nélkül. Aludni, illetve pihenni mindenki számára szükséges. Mi történik az ez idő alatt lévő kapásokkal, ha nincs egy eszköz, egy elektromos kapásjelző, ami jelezné azt számunkra? Ebből látható, hogy nem pusztán a kényelem az egyetlen előnye az elektromos kapásjelző használatának.

Elektromos kapásjelző kínálat

Napjainkban az elektromos kapásjelző kínálat igen széles, ezért sokszor a választás nem könnyű.

Kezdő horgászok számára feltétlenül javasolt segítséget kérni, hiszen mivel nincs viszonyítási alapjuk, nem igazán tudják eldönteni, hogy melyik elektromos kapásjelző lesz az, ami valóban beválik a tóparton vagy folyóparton. Amennyiben nincs senki, akitől segítséget lehetne kérni, akkor webáruházunk munkatársai szívesen állnak rendelkezésére. Ők nagyon jól ismerik az összes elektromos kapásjelző típust, így az igényfelmérés során a lehető legpraktikusabbat fogják ajánlani.

Az elektromos kapásjelző típusok árban és funkciókban egyaránt igen széles skálán mozognak. A legnívósabb elektromos kapásjelző típusok vezeték nélküliek, többfunkciósak, valamint szélsőséges időjárási körülményekre lettek tervezve. Az sem utolsó szempont, hogy az ilyen elektromos kapásjelző típusoknak rendkívül alacsony az energiaigénye.

Az állítható érzékenység, hangerő és hangszín, valamint a vízállóság szinte minden elektromos kapásjelző jellemzője. Ezek hiánya már a múlté.

Vannak botra szerelhető elektromos kapásjelző modellek is, ám ezek nem minden típusú bot esetén praktikusak.

Csupán néhány példát ragadtunk ki a rengeteg közül, mellyel az elektromos kapásjelző típusok sokszínűségét kívántuk érzékeltetni. Ezenkívül rengeteg tényező befolyásolhatja, hogy mely típus lesz a megfelelő. Mivel egyes elektromos kapásjelző típusok árfekvése nem tartozik a legolcsóbb kategóriába, ezért nem érdemes impulzívan választani. A legjobb választás érdekében kérjen segítséget munkatársainktól!


Elektromos kapásjelző típusok - eurostar.hu
Elektromos kapásjelző típusok - eurostar.hu
Elektromos kapásjelző típusok - eurostar.hu
Elektromos kapásjelző típusok - eurostar.hu
Elektromos kapásjelző típusok - eurostar.hu
Elektromos kapásjelző típusok - eurostar.hu
Elektromos kapásjelző típusok - eurostar.hu

vissza